Coachingul scolar, o alternativa la meditatii

Coachingul scolar, o alternativa la meditatii

Coachingul scolar, o alternativa la meditatii

Performanta scolara incepe cu modul in care elevul percepe educatia in sine, scoala, profesorii, necesitatea studiului. Dezechilibrul performantei la anumite materii nu este salvat intotdeauna de meditatiile particulare.

In timp ce educatia primita in cadrul meditatiilor se obtine prin transferul de informatie de la meditator la elev, coachingul  se bazeaza pe descoperirea potentialului interior pe care copilul il are, pe contientizarea resurselor de care dispune si pe modalitatea de a le pune in valoare si dezvolta permanent.

Daca meditatia particulara te ajuta sa fii mai bun la materia pentru care faci meditatie, coachingul pentru performanta scolara te ajuta sa fii mai bun la orice materie.

Un material despre coachingul pentru performanta scolara si beneficiile sale.

Coachingul pentru elevi poate inlocui meditatiile.

http://youtu.be/KzsiMaZvDCY

Copilul tau are intre 6 si 14 ani si isi doreste sa aiba rezultate mai bune la scoala? Mai multa incredere in sine, un stil de invatare adaptat, o abordare eficace a provocarilor crezi ca l-ar ajuta?

Trimite-ne un mesaj la ivona@atelierulcudetoate.ro pentru a stabili o intalnire!  Vom gasi impreuna modalitatile in care un coach il poate ajuta sa-si descopere resursele interioare si sa-si valorifice potentialul.