NOU! Programele noastre au GARANTIA A.D.O.R ®

NOU! Programele noastre au GARANTIA A.D.O.R ®

Pentru prima oara in Romania, un furnizor de programe de dezvoltare pentru copii ofera GARANTII pentru activitatile pe care le desfasoara!

ATELIERUL CU DE TOATE® introduce un concept nou, GARANTIA A.D.O.R ®,  pentru programele sale.

De ce facem acest lucru?

Pentru ca stim…

 • cat este de important pentru tine ca parinte sa fii sigur ca activitatile la care participa copilul tau sunt bine organizate, iar copilul este in siguranta
 • ca iti doresti ca timpul copilului si banii tai sa fie investiti in asa fel incat sa faca diferenta in dezvoltarea sa
 • ca vrei ca oamenii cu care interactioneaza copilul tau sa fie pregatiti sa ofere experiente utile, constructive si benefice
 • ca investitia in copilul tau este una pe termen lung

Pentru ca stim ca iti doresti…

 • CALITATE
 • RELEVANTA
 • SIGURANTA

Ce iti ofera garantia A.D.O.R ®?

A – „ATUNCI SI ACUM”

Copilul tau a participat la un atelier sau la un program de dezvoltare pe termen lung? Atunci poate reveni ori de cate ori doreste in acest program, atunci cand activitatea respectiva este organizata pentru o alta grupa. Absolut GRATUIT, FARA TAXA DE PARTICIPARE, atunci cand vine insotit de un alt participant platitor. Pentru ca daca isi doreste sa revina, inseamna ca i-a placut. Iar daca i-a placut, ne va recomanda si altor copii!

D – „DEZVOLTARE”TOATE

Programele au la baza un set de OBIECTIVE de dezvoltare specifice varstei. Nicio activitate nu este desfasurata intamplator, ci este aleasa pentru ca ea contribuie la dobandirea de noi cunostinte si competente, individuale sau sociale. Mai mult – programele de dezvoltare de lunga durata sunt personalizate prin includerea de OBIECTIVE INDIVIDUALE pentru fiecare copil participant, agreate cu parintii la momentul inscrierii in program.

O – „ORIGINAL”TOATE

Programele sunt construite dupa un CONCEPT UNIC, dezvoltat de Atelierul Cu De Toate®. Vrei cateva exemple ca sa te convingi? Iata: Cetatea Vesela, Ocolul Pamantului in 12 zile, PaintWall, Atelierul de ceasuri si asa mai departe….Fiecare program include elemente de inovare, iar activitatile sunt in mod creativ construite si desfasurate, in asa fel incat sa creeze copilului o experienta unica si sa il incurajeze pe el insusi sa fie creativ.

R – „RESURSE”

Toate programele se desfasoara cu cele mai potrivite resurse umane si materiale, datorita PARTENERILOR nostri. Echipa proprie si de colaboratori care lucreaza cu copiii este formata din traineri, coach-i, psihologi, cadre didactice. Fiecare persoana care coordoneaza si faciliteaza programele noastre face acest lucru cu pasiune si daruire si stie ca un copil va reveni atata timp cat descopera si invata in mod placut. Ne bazam pe parteneri de incredere.

Cu programele de la ATELIERUL CU DE TOATE®  stii ca poti:

 • sa iti aduci copilul ori de cate ori vrea la un atelier
 • sa ii dai copilului tau o noua posibilitate de a se dezvolta
 • sa ii oferi copilului tau sansa de a experimenta ceva nou
 • sa te bazezi pe oamenii care lucreaza impreuna cu copilul tau

Acceseaza cu incredere programele de dezvoltare pentru copii!