Ivona Funaru

Ivona Funaru

Salut, numele meu este Ivona Funaru.

Numai ca in ultimii ani m-am obisnuit cu o abordare mai familiara, ca de exemplu: mami, meme sau mamuca, in functie de dispozitia copilei mele de 7 ani si-un pic. Mai raspund si la ”mama lu’ Briana” sau Ivo, cum imi spun (a)micii mei copii din Atelier.

V-as intreba si pe voi, cei care sunteti in preajma  copiilor: ce ati mai primit de la picii vostri, odata cu numele de alint? Cumva intrebari precum “eu unde eram cand nu eram?” sau poate rugaminti fierbinti sa transformati noaptea in zi de joaca si fiecare picatura de ploaie intr-o jucarie? Ei bine, am acceptat provocarea si m-am apucat de treaba. Am pus la lucru cunostintele, experienta de parinte si pe cea profesionala, de trainer,  dar si ideile, entuziasmul si toata energia si am deschis Atelierul cu de toate ® copiilor, pe care i-am incurajat sa se joace, sa experimenteze si sa invete. Am deschis Atelierul cu de toate ® parintilor, bunicilor, dar si educatorilor, pentru a construi impreuna un univers in care copiii sa se dezvolte armonios.

Uitati-va in jur si veti vedea ca in lumea de astazi, dar mai ales in cea de maine, avem nevoie de oameni care sa indrazneasca, sa incerce si sa reuseasca, de oameni capabili sa comunice, sa socializeze si sa lucreze impreuna. Avem nevoie de oameni care sa detina mai mult decat un set de cunostinte acumulate in sistemul scolar. Iar acesti oameni de maine pot fi copiii nostri de astazi – increzatori in ei, creativi, spontani, comunicativi.

Crezul meu este ca prin implicarea si entuziasmul nostru, investind timp, efort si oferind sprijin, ii putem ajuta pe copii sa se descopere, sa se intelega pe sine, sa isi depaseasca limitele. E ceea ce putem face, lucrand cu ei si, in acelasi timp, cu noi insine. Iar daca ei isi vor cladi o viata frumoasa si vor fi impliniti, va fi pentru noi toti cea mai mare bucurie, iar pentru mine – felul meu de a da mai departe tot ceea ce am primit de la parinti, profesori si mentori.

Atelierul cu de toate ® va este deschis, veniti sa ne cunoastem?